Uniek nieuw hockeydoel

Dit hockeydoel wil je niet missen!

 

HockeyPartner en ERMA Sport komen binnenkort met een ware primeur, een uniek nieuw hockeydoel genaamd EHL X.

Een hoge kwaliteit hockeydoel met bijzondere eigenschappen en een eigentijds verfrissend design. Dit hockeydoel is uitermate geschikt voor de hoofdklasse en overgangsklasse clubs. Dit vernieuwende doel is de thuisbasis voor elke hockeykeeper!

EEN VOORPROEFJE


 

SPONSOR EEN UNIEK HOCKEYDOEL  
Sponsoren zoeken naar opvallende contactmomenten. Bij aanschaf van een EXL X hockeydoel kunt u gratis een sponsorvermelding op de plaatsen van het doel plaatsen. U zoekt de sponsor en dan regelen wij de rest. 

 

 

 

DESIGN WIELGAFFELS 
Het hockeydoel is voorzien van mooie design wielgaffels. Tevens zijn de wielen dichter bij de grond gemonteerd waardoor het doel makkelijker te verrijden is. Middels de pedalen naast de wielen is het doel eenvoudig te kantelen en rijdt u het doel dus snel en gemakkelijk weg.

 

 

KRACHTIGE UITSTRALING
Design en uitstraling is in elk element van het doel terug te vinden. Het is in de kleinste details afgewerkt. Met de naam van het hockeydoel in de zwarte gepoedercoate netschoor gefreesd weet iedereen dat je met een mogelijke kampioen te maken hebt. 
 

 

 

STRAKKE NETOPHANGING
De netbevestiging is verder naar achteren gemonteerd zodat het net strak naar achteren hangt. Dit voorkomt dat het net tegen de helm van de keeper aankomt en het weerkaatsen van de bal tegen de stang. De netstrips zorgen dat het net rondom strak en netjes aan het frame zit.

 

INTRODUCTIEAANBIEDING

Het EHL X hockeydoel is bijna gereed voor lancering en heeft nog veel meer bijzondere eigenschappen. We informeren u graag over het  EHL X hockeydoel en de introductieaanbieding.

Schrijf u geheel vrijblijvend in voor onze informatie nieuwsbrief.
Direct inschrijven