Jaap Stockmann & Pirmin Blaak introduceren uniek nieuw hockeydoel

Jaap Stockmann en Pirmin Blaak introduceren uniek nieuw doel.

 

Voorafgaand aan het finaleweekend van de Euro Hockey League introduceren Jaap Stockmann en Pirmin Blaak een uniek nieuw hockeydoel. Het nieuwe hockeydoel, genaamd EHL X,  is een hockeydoel van een hoge kwaliteit, met bijzondere eigenschappen en een eigentijds verfrissend design. Dit hockeydoel is uitermate geschikt voor de hoofdklasse en overgangsklasse clubs en gebruik tijdens toernooien op topniveau. Zo wordt het doel tijdens het aanstaande finaleweekend van de EHL voor het eerst in gebruik genomen. Nederlandse topkeepers Jaap Stockmann en Pirmin Blaak zijn enorm onder de indruk van de absoluut unieke vormgeving van het vernieuwde hockeydoel wat door ERMA Sport en HockeyPartner samen met de keepers ontwikkeld is.

 

Uniek hockeydoel

Het EHL X doel staat op een ongeëvenaard niveau. Met dit nieuwe topmodel EHL X zijn er geen beperkingen qua uitvoering en design. Er is geen vergelijkbaar soort doel in de markt. De twee beste keepers van Nederland: Pirmin Blaak en Jaap Stockmann hebben een steentje bijgedragen bij de ontwikkeling van het EHL X hockeydoel.

 

Ultima EHL versus de EHL X

Waar het Ultima EHL doel voorzien is van een wit voorpand is het EHL X doel voorzien van een knalgeel voorpand met een zwarte netbeugel. Het gebruikt van dit vernieuwende gele voorpand is door de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond goedgekeurd. De onderzijde van de voorpanden zijn dicht, wat schade aan het kunstgras voorkomt. Het mat zwart gecoate doel met gouden EHL logo zorgt voor een unieke eigentijdse en exclusieve  uitstraling. Het doel beschikt verder over een design wielgaffel en voetsteun om het doel eenvoudig te doen kantelen.

 

Gebruikt tijdens EHL en EK

Het doel zal tijdens het finaleweekend van het EHL in gebruik worden genomen. Er zullen tevens diverse camera’s in het doel worden gemonteerd om zo de kijker een extra dimensie te bieden. De doelen zullen ook tijdens het aankomende EK in België worden ingezet.