010 - 30 20 354   
Offerte aanvragen
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Slagplanken

Slagplanken worden langs de hekken van het veld gebruikt om de bal op te vangen, zodat er geen schade aan het hek ontstaat.

Slagplanken zijn er in drie varianten; hout, plastic of gerecycled rubber. Hout wordt al sinds het begin gebruikt langs de velden om de bal op te vangen. Het nadeel hiervan is dat het hout constant in de buitentemperatuur is, het hout heeft dus met zowel warm als koud weer te maken. Hout reageert hier op door uit te zetten en na enkele jaren krom te trekken. Als verbetering hierop is de rubberen hockey slagplank op de markt gekomen.

De nieuwe rubberen slagplank die geproduceerd wordt is gemaakt van gerecyclede autobanden, dempend materiaal van oude hockey velden (E-layer) en kunststof. Dit materiaal wordt daarna in een stalen mal geperst waardoor het product aan de hekken kan worden gemonteerd. Het biedt een mooi en strak uiterlijk voor zowel de binnenkant als de buitenkant van het veld.

Wij bieden ook de gelegenheid om de stalen mal en het gerecyclede rubber in diverse kleuren aan te bieden, waardoor de kleuren van de club ‘meegenomen’ kunnen worden naar het veld.

Let op: de minimale bestelhoeveelheid is 40 meter.

 

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

  1. Infill Guard

    Infill Guard is een duurzaam kantplanksysteem dat het infill binnen de omheining houdt. Onze Infill Guard is 100% circulair en is te combineren met bestaande reclamebordsystemen. Dankzij het rubberprofiel kunnen hoogteverschillen in het straatwerk worden opgevangen. Met deze kantplank oplossing wordt voldaan aan de zorgplicht en worden boetes voorkomen. 
Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)