010 - 30 20 354   
Offerte aanvragen
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tribunes

Wij zijn leverancier van tribunes geschikt voor elke (sport)accommodatie. De tribunes zijn open of dicht, hebben verschillende rijen en lengtes. Wij hebben voor iedere wens, locatie, budget een passende oplossing, of juist een standaard oplossing. Wij beschikken over een eigen engineeringsafdeling. Hierdoor zijn wij instaat in te spelen op problemen, als ruimte, afmetingen, financiële middelen etc. Wij maken de tribune zoals u die wilt. Echter hebben wij ook een modulaire tribune in ons assortiment.

Modulaire tribune

Het is een tribune geschikt voor sportclubs en verenigingen, maar kan uiteraard ook prima voldoen voor andere gelegenheden. De nieuw ontwikkelde tribune is een open uitvoering, volledig opgebouwd uit aluminium frames. De tribune is voorzien van een 1meter brede looppad bestaande uit aluminium traanplaten. De afmetingen van de tribune als het aantal rijen is geheel in overleg met de klant. Wij kunnen voor elke ruimte een geschikte afmeting ontwerpen, passende bij de omgeving. De tribune is aan de achterzijde voorzien van een constructie waarmee u een A-locatie sponsorruimte heeft.

Oplossing voor elke club

Veel clubs hebben niet de beschikking over een degelijke en exclusieve tribune. De behoefte is er echter wel, maar de clubs beschikking niet over voldoende ruimte en/of financiële middelen om te investeren in een tribune. Wij komen met een oplossing, een modulaire tribune met A-locatie ruimte voor prachtige sponsor uitingen. De achterzijde van de tribune is voorzien een constructie waarbij men sponsordoeken kan ophangen. Elke sponsor/bedrijf die dan ook maar enige affiniteit heeft met uw club wil daar op staan. In het geval van Leonidas Rotterdam (200 meter tribune), was de tribune geheel gratis. De sponsor inkomsten hebben het project volledig gedekt, wat uiteraard een fantastisch resultaat is. Dit is niet alleen realiteit voor Leonidas, maar eveneens een reële oplossing voor elke andere club of vereniging. Zo blijft een professionele tribune voor iedere club binnen handbereik.

Voor meer informatie over onze diensten en tribunes neemt u contact op met onze verkoop.

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

  1. Tribune Sponsor Leonidas

    Deze tribune is uitermate geschikt voor plaatsing langs sportvelden waar men niet al te veel ruimte heeft. De tribune neemt +- 2,5 meter in beslag en is zo lang te maken als u wilt. Op de afbeelding ziet u een tribune bij Leonidas Rotterdam van maarliefst 90 meter.
  2. Tribune Pro

    Professionele tribune voor langs uw sportveld. Verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende afwerk-mogelijkheden. De tribunes worden geleverd met stoeltjes of meranti houten zitplanken.
Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)